x

HORI PAD Turbo (Black) - Controller - Nintendo Switch

€ 24,95

Omschrijving

Na drie decennia van innovatie als de oorspronkelijke licentiehouder van Nintendo, heeft HORI het opnieuw gedaan met de HORIPAD Turbo voor Nintendo Switch. Deze stevige, krachtige controller beschikt over een scala aan functies, waaronder snelwerkende schouderknoppen, zeer nauwkeurige offset analoge joysticks, turbo-instellingen en meer. Bedrade functionaliteit zorgt voor razendsnelle reacties en toernooiklare prestaties, terwijl een ergonomische grip en een lichtgewicht profiel voor blijvend comfort zorgen. (Exclusief functies voor motion control of vibratiefeedback). Officieel gelicentieerd door Nintendo.

Kenmerken:

- Ergonomisch ontwerp.
- Snelwerkende schoudertriggerknoppen.
- Kabellengte: 3m.
- Inclusief Turbo-functie.
- Officieel gelicentieerd door Nintendo.

Conditie: zo goed als nieuw

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop