x

Honeywell aircooler CS071AE - 50W - wit

€ 99,95

Omschrijving

De Honeywell CS071AE - Mobiele Aircooler is klein van formaat, maar toch groot in prestaties. De CS071AE is een compacte Air Cooler, ideaal voor lokale koeling in een middelgroot tot klein huis of kantoor. Met een honingraat koelmembraam voor optimale koeling, digitaal bedieningspaneel voor gemakkelijk gebruik en volledig functionele afstandsbediening waarmee je de koeler vanaf waar dan ook kunt bedienen. De 7 liter watertank is gemakkelijk te vullen met behulp van de water vulklep en een met de 7½ uur uitschakelklok kun je het apparaat programmeren om automatisch uit te schakelen. Met een stroomverbruik van slechts 60 Watt en geavanceerde functies is het de perfecte keus voor elke compacte ruimte.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Doos
Afstandbediening

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren