x

HoMedics CELL600 anti cellulitis Cups Massage - Driedelige Cupping Set - Infrarood Warmte - Vacuümstimulator

€ 59,95

Aantal:

Omschrijving

De HoMedics CELL600 helpt bij het verminderen van cellulite. Met behulp van 3 verschillende cupmaten en zuigniveaus zijn de cupping cups voor het hele lichaam geschikt. Het cellulite massage apparaat maakt gebruik van infrarood warmte en massagevingers, waardoor de onderhuidse vetophoping wordt verminderd. Gebruik na een behandeling de koelkop met roestvrijstalen oppervlak, om de huid te verkoelen en verstevigen. De cupping set massage heeft een batterijlevensduur van 3 uur en is door het draadloze design makkelijk in gebruik.

Eigenschappen:

Infrarood warmte (IR)
3 Cupmaten
3 Zuigingsniveaus
Massagevingers
Verwisselbaar filter
Koelkop met roestvrijstalen oppervlak
Draadloos
3 Uur batterijlevensduur
Inclusief extra filter
Nederlandse handleiding beschikbaar
Cupping
De Homedics CELL600 werkt volgens hetzelfde principe als het traditionele Chinese cupping. Smeer vóór de behandeling de huid licht in met olie. Door de elektronisch bediende pomp van het apparaat wordt de huid vacuüm gezogen. Zorg voor constante bewegingen, want dit zorgt voor een intensieve bindweefselmassage en uiteindelijk voor minder zichtbare onderhuidse vetophoping.

Behandelingen
Het cellulite massage apparaat moet voor optimaal resultaat 3 keer in de week gebruikt worden. Het behandelen van een lichaamsdeel duurt ongeveer 3-5 minuten. Na enkele weken is resultaat zichtbaar en oogt de huid gladder.

Koelkop RVS
Na een cupping behandeling is het van belang om de bijgeleverde koelkop te gebruiken. Het roestvrijstalen oppervlak van de kop zorgt voor een onmiddellijke verkoeling. Met behulp van de drie verschillende koelniveaus kan de gewenste temperatuur zelf gekozen worden. De koelte zorgt voor een kalmerend effect en verstevigt de huid.

Infrarood warmte
Door de milde infrarode straling wordt het effect van cupping vergroot. De straling komt namelijk dieper in de huidlagen en de warmte zorgt vervolgens voor een betere doorbloeding. Deze stimulatie van de doorbloeding zorgt ervoor dat de cellulite verminderd wordt.

Meegeleverd:
HoMedics CELL600 Massage Apparaat
Extra filter
Koelkop
3 maten cups
Oplader
Handleiding

Conditie: Nieuw (retourgoed, verpakking kan licht beschadigd zijn)

Garantie: 1 jaar

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop