x

Helicopter Syma S107G geel

€ 19,95

Omschrijving

De S107G is dé beginners helicopter van het bekende merk Syma. Door de ingebouwd gyroscoop is dit model bijzonder stabiel. Er wordt gebruik gemaakt van een 4 in 1 infrarood ontvanger. De Syma S107G is 22 cm lang en beschikt over een aluminium frame. De S107G is voorzien van een 3 kanaals transmitter en is verkrijgbaar voor €24,95. Daarom is het ook de best verkochte beginners helicopter uit zijn prijsklasse. De Syma S107g weegt niet veel maar kan zeker tegen een stootje. Na ongeveer 20 tot 30 minuten opladen kan er 7 minuten gevlogen worden. De Syma S107g is bestemd voor alle leeftijden.

Conditie: Nieuw in doos

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop