x

GENESIS TIN 200 Muis en toetsenbord adapter voor de PS4 PS3 Xbox One en Nintendo Switch

€ 24,95

Omschrijving

Genesis TIN 200 is een compacte adapter waarmee consolegames kunnen worden gespeeld met toetsenbord en muis, in plaats van met de klassieke controller. Het apparaat is compatibel met een aantal consoles: PS4, PS3, Xbox One en Nintendo Switch. De bediening is zeer eenvoudig en vereist alleen het aansluiten van de apparaten, in de juiste volgorde (raadpleeg de handleiding), zonder de noodzaak van extra software-installatie of configuratie. Natuurlijk kun je combinaties/knoppen aanpassen en toewijzen dankzij de door de fabrikant ontwikkelde software.

PLATFORMEN
De Tin 200 is te gebruiken op Sony PlayStation 4, Sony PlayStation 3, Nintendo Switch en XBOX One.

Kenmerken:
Kleur: zwart
Lengte: 25 cm
Aansluiting: USB

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop