x

Garmin GPSmap 60Cx

€69,95

Omschrijving

Met de Garmin GPSMAP 60Cx loopt u vooruit zonder terugkijken. Dit toestel met uitbreidbaar geheugen is voorzien van de belangrijkste navigatiegemakken, inclusief mapping en kraakhelder kleurenscherm. De zeer complete GPSMap 60Cx is uw steun en toeverlaat in de vrije natuur. Natuurliefhebbers die een robuust, waterdicht en uitgebreid GPS-apparaat zoeken, kunnen daarmee stoppen. De GPSMap 60Cx biedt alles wat u nodig heeft. Afleesbaar in vol daglicht De GPSMap 60Cx heeft een duidelijk kleurenscherm dat uitstekend afleesbaar is in vol zonlicht. Het scherm is overzichtelijk ingedeeld, de makkelijke interface leidt u soepeltjes door alle gebruiksmodi. Door de schermverlichting blijft u dag en nacht op koers. Desnoods 18 uur aan één stuk want door de verbeterde verbruiksduur zit er ook meer rek in úw looptijd.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Opberghoes
2x AA Batterijen

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 0,00

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop