x

Garmin Forerunner 610 + Hartslagsensor

€ 59,95

Omschrijving

De Garmin Forerunner 610 is een hartslagmeter die met touchscreen te bedienen is. De GPS-sensor, hartslagsensor en diverse optionele sensoren en meetwaarden zorgen ervoor dat je continu op de hoogte bent van al je inspanningen. Door middel van GPS wordt je snelheid, afgelegde afstand en route nauwkeurig bijgehouden. Via de draadloze ANT+ verbinding ontvangt de Forerunner 610 jouw hartslag van een los te verkrijgen hartslagsensor. Het is mogelijk om 5 hartslagzones naar wens in te stellen, zodat je op de meest efficiënte manier traint. De Firstbeat berekening zorgt er daarnaast voor dat de calorieverbruik op basis van de hartslag nauwkeurig wordt berekend. Ook beschikt de hartslagmeter over een intervaltrainingsprogramma. Mocht je extra motivatie nodig hebben, dan kun je het opnemen tegen een virtuele tegenstander. Dankzij de ANT+ dongle kan je eenvoudig en snel je trainingsdata uploaden naar de website van Garmin Connect. Zo kan je de totale trainingstijd, afgelegde afstand en gemiddelde hartslag altijd raadplegen. Ook kan je aan de hand van Garmin Connect de afgelegde routes met andere delen.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Handleiding
Garmin Forerunner 610
Hartslagsensor
USB ANT+ dongle
Oplaadclip
Netlader
Snelstartgids
Doos

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop