x

Fujifilm FinePix HS10 Camera

€59,95

Omschrijving

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: 4x AA Batterijen

Garantie: 1 maand

Deze baanbrekende camera beschikt over een extreme optische 30x zoomlens met fantastische groothoekeigenschappen die in één enkel lenssysteem geïntegreerd zijn. De dagen dat fotografen zware handtassen vol lenzen moesten meeslepen, zijn verleden tijd: de Fujifilm HS10 is een superieur alternatief voor elk SLR systeem - en is in een handomdraai klaar om briljante en perfect scherpe foto's te maken. Het uiterst precieze optische FUJINON systeem dekt een gigantisch zoombereik af - alles van de 24 mm groothoek tot een 270 mm telelens. Bovendien is de HS10 voorzien van een 10.3 megapixel BSI CMOS sensor die in combinatie met de hoogwaardige FUJINON-lens en de lange lijst van fotofuncties foto's van hoge kwaliteit oplevert.

Specificaties:
1/2,3" 10,3MP BSI CMOS
FUJINON 30x zoomlens
24mm groothoeklens
720 mm tele-zoom lens
Draaibaar 7.6 cm (3.0 inch) lcd-display
High speed functie voor fotoreeksen
Motion panoramamodus
High speed video
PRO LOW-LIGHT
Full HD-video / HDMI-poor

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop