x

FERM accu-schroevendraaier

€ 19,95

Omschrijving

Voor deze compacte accu-schroevendraaier van FERM is geen schroefklus te gek, zelfs in moeilijke hoeken. Het is een onmisbaar hulpje in huis. Met het haakse schroef-opzetstuk hoef je je namelijk niet in allerlei gekke bochten te wringen om op een lastige locatie te schroeven. En door het lampje zie je nog beter waar je schroeft. Natuurlijk schroeft-ie ook gewoon rechtuit, allerlei klussen zijn mogelijk. Voordat je aan een moeiteloze schroefbeurt begint, laad je het apparaat op met behulp van de USB-kabel. Door de led-indicator zie je wanneer de Li-Ion accu vol is om aan de slag te gaan. De schroevendraaier heeft dus geen snoer, waardoor je alle ruimte hebt om te bewegen. Aan de magnetische kop bevestig je heel eenvoudig het bitje dat je nodig hebt voor je karwei. Tussen het brede scala aan bits zit er zeker eentje die van pas komt. De spindelblokkering helpt je om de klus nog beter te klaren. De accu-schroevendraaier is dé helpende hand tijdens het ophangen van planken en haakjes, het in elkaar zetten van meubels, maar ook allerlei andere kluspraktijken. Zelfs knutselen en DIY’en maakt hij leuker. Naast schroeven gebruik je ’m ook om papier en karton af te snijden met het snij-opzetstuk. Berg ’m op in de handige doos en je hebt altijd alles bij de hand.

Conditie: Nieuw

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop