x

FeiyuTech G6 Handheld 3-Axis Gimbal Stabilizer voor GoPro Hero 5tm8

€ 79,95

Omschrijving

➤【Een STABILISATER EXPECIAL VOOR GOPRO】 werkt met GoPro Hero 8/Hero 7/Hero 6/Hero 5/HERO4/HERO3+ / HERO3 / Yi 4K / AEE en andere actiecamera's met vergelijkbare afmetingen. Het werkt met H8 door de montageadapter te vervangen (inbegrepen in het pakket)
➤【TIME-LAPSE FOTOGRAFIE: Feiyu G6 opnamemodi kunnen willekeurig worden ingesteld, waardoor een speciale Trail Time-Lapse fotografie ontstaat.
➤【12 uur rondlooptijd 】: maakt het mogelijk om te fotograferen van zonsopgang tot zonsondergang met 12 uur gebruiksduur batterij met grote capaciteit.
Ingebouwde OLED-scherm: Feiyu G6 ondersteunt om de camera op te laden. Het scherm toont specificaties van Gimbal en Camera, Werkmodi, Levensduur van de batterij, Bluetooth-verbinding etc.
➤【WIFI+ BLUETOOTH DUAL WERKMODE】: Met het aansluiten van GoPro HERO 6/HERO 5/RX0's WIFI, kan G6 de camera bedienen om video/foto te maken en de werkmodi in te stellen. Ondertussen kunnen alle specificaties worden ingesteld in nieuwe Feiyu On App Zodra het verbinding maakt via Bluetooth.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: Tas

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop