x

Epson EB-X18 Beamer

€ 139,95

Omschrijving

De Epson EB-X18 heeft een XGA-resolutie van 1024x768 pixels en biedt naast de standaard VGA-aansluiting ook de mogelijkheid om HDMI-apparaten aan te sluiten. Dit maakt de EB-X18 zeer makkelijk in gebruik en inzetbaar voor allerlei doeleinden, van presentaties tot het kijken van films of sportevenementen. Met een lichtopbrengst van 3000 ANSI-lumen en een contrastratio van 10.000:1 weet deze EB-X18 gewoon een zeer net beeld te projecteren, waar je in je eentje of met een grote groep goed van kan genieten. Doordat de beamer zowel horizontale als verticale keystone-correctie heeft is de projectie altijd netjes recht te maken, zelfs als de beamer niet recht voor het scherm staat.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Afstandsbediening
Netsnoer

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop