x

Epiphone SG Modern Figured Trans Black Fade elektrische gitaar

€ 399,95

Omschrijving

Zou je graag een SG met moderne specs en een eigentijds uiterlijk in je armen sluiten, maar is een Gibson nog even een brug te ver? Dan is de Epiphone SG Modern Figured een elektrische solidbody die beslist lust kan stillen. De luxe top nodigt alleen al uit om hem toch even door je handen te laten gaan. Het halsprofiel voelt lekker modern aan en de randen zijn aangenaam afgerond, waardoor niets je lick, riffs en akkoordenschema's in de weg zit. De 2 humbuckers geven je een stevig te versterken dubbelspoels basissound met genoeg instelmogelijkheden door de vertrouwde regelaars. Maar dan probeer je de push-/pull-functie van de potmeters... En je hebt opeens net zo veel singlecoilgeluiden. Een betaalbare gitaar waar je dus ook nog in veel muziekstijlen mee terecht kunt.

Conditie: gebruikt (zeer goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en volledig werkend)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop