x

Einhell TH-CS 1200 handcirkelzaag 160mm

€ 39,95

Omschrijving

De Einhell TC-CS 1200 is een betrouwbare en krachtige handcirkelzaag voor het uitvoeren van uiteenlopende zaagwerkzaamheden in huis, in de garage of op een werkplaats. Door de aanpasbare snijdiepte en hellingshoek biedt de machine een breed scala aan mogelijkheden. Daarbij is het door de grote, ergonomisch vormgegeven handgreep mogelijk om de handcirkelzaag op een comfortabele en veilige manier te geleiden over verschillende materialen.

Conditie: gebruikt (redelijke staat, zichtbare gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Zaagblad
Doos

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop