x

Einhell HEROCCO Accu Boorhamer 18V

€ 129,95

Omschrijving

Heb je een verbouwing of ander zwaar kluswerk op de planning staan? Kies voor de Einhell HEROCCO om mee in beton te boren of wat breekwerk uit te voeren. Je gebruikt de 18 volt combihamer ook voor het boren in andere materialen: zo maak je gaten van 20 millimeter groot in steen en 30 millimeter groot in hout. Door het toerental handmatig aan te passen, doe je dit bovendien secuur en gecontroleerd. Omdat de HEROCCO voorzien is van led verlichting, werk je gewoon door als er niet genoeg licht is. Verschillende soorten en maten boortjes bevestig en wissel je snel in de SDS-Plus boorkop. De combihamer is onderdeel van het Power X-Change accuplatform.

Conditie: gebruikt (zeer goede staat, lichte gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Koffer
Accu 18V (1x)
Acculader
Handleiding
Bithouder

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop