x

EasyMaxx Mini-bewakingscamera met bewegingsmelder 1280 x 720 pix

€17,95

Omschrijving

Deze piepkleine "oppasser" ontgaat niets: bij activiteit schakelt de "easy maxx" mini-videocamera via de bewegingssensor direct uit en neemt alles in de beste beeldkwaliteit op - inclusief geluid en dankzij infrarood-LED's zelfs 's nachts!
De uitgebreide accessoires maakt talrijke toepassingsmogelijkheden: met de bevestigingsclip kan de draadloze "EASY MAXX" mini-videocamera bijvoorbeeld bij het sporten direct op uw kleding worden gedragen en de wandhouder verandert ze in een bewakingscamera voor thuis en als "Dash-Cam" in de auto kan u bij verkeersongevallen in geval van twijfel waardevolle opnamen leveren. Het verzamelde videomateriaal wordt automatisch op de meegeleverde micro-SD-geheugenkaart opgeslagen en kan met een USB-kabel op elk gewenst moment op uw computer worden overgedragen. Overigens: ondanks zijn enorme veelvoud aan toepassingen is de "easy maxx" mini-videocamera niet groter dan een 2-€-munt... en dus vrijwel onzichtbaar!

De teksten voor dit artikel zijn automatisch vertaald.

Highlights
Digitale HD-camera in miniformaat
Met bewegingssensor
Veelzijdige toepassingsmogelijkheden
Uitvoering
Bewegingssensor voor automatisch opnemen bij activiteit
6 IR-LED's voor nachtopnamen
Lithium-accu, 160 mAh, max. 45 minuten gebruiksduur, opladen via USB-kabel
Veelzijdige toepassingsmogelijkheden: thuis, in de auto, tijdens het sporten en nog veel meer.
Inhoud levering
Mini-camera met accu
USB-kabel
Installatieset
MicroSD-kaart 8 GB
Body clip
Clip voor in de auto
Gebruiksaanwijzing.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop