x

E-1969/6 | Gaucho Peace Series gigbag voor elektrische gitaar

Gigbag voor elektrische gitaar, 16mm gevoerd, linnen, kleurrijk ontwerp

€ 19,95

Omschrijving

De peace serie gigbags van Gaucho zijn trendy en stijlvolle nylon gigbags voor akoestische en electrische gitaar. Met 2 rugriemen aan de achterkant en tashengsels aan de bovenkant kunt u uw gitaar makkelijk dragen of op de fiets vervoeren. U kunt uw accessoires zoals plextrums en snaren kwijt in het daarvoor bestemde accessoire vak wat door een ritssluiting wordt afgesloten, zodat u onderweg niks kunt verliezen.

De 16mm voering zorgt voor voldoende bescherming van uw instrument. De voering van de tas is ter hoogte van de kop extra beschermd tegen uitstekende delen en scherp uitstekende snaren.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop