x

Dymo LabelWriter 450 Duo Labelprinter

€ 119,95

Omschrijving

De Dymo LabelWriter 450 Duo doet zijn naam eer aan door plaats te bieden aan twee soorten labels: papieren labels en D1 labels. Deze labels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten en bezorgen je permanente aanduiding van voorwerpen zoals computers en kasten. De papieren etiketten bieden net als de labels veel variëteit in maat. Van grote naambadgekaartjes tot smalle ordneretiketten, voor elke markering een etiket.
De Dymo LabelWriter 450 Duo maakt een aanzienlijk aantal afdrukken per minuut zonder dat je inkt of toner hoeft aan te schaffen; een thermische printkop zorgt voor de afdruk.
Je kunt gemakkelijk printen vanuit onder andere Microsoft Word, Excel en Outlook. Met de sluimerstand bespaar je energie en door het solide formaat is er overal wel plaats voor deze Dymo machine.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Stroomadapter
USB Kabel

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop