x

DEWALT DT70750 Flat Drill Bit Set, 8 Piece

€ 19,95

Omschrijving

Bijzondere kenmerken * DEWALT platte boren zijn gemaakt van hoogwaardig chroom-vanadiumstaal met een geslepen centraal punt en snijranden voor een nauwkeurige locatie en schoon zagen. Ze hebben ook een geslepen spaanbreker om versplintering te verminderen, wat zorgt voor relatief schone gaten en een verbeterde boorefficiëntie. * Ideaal voor het snel boren van gaten in hout. Geschikt voor natuurlijk hardhout en zachthout, spaanplaat en andere kunstmatige materialen. * Geleverd in een TOUGH CASE+, dit maakt deel uit van een aansluitbaar koffersysteem dat TSTAK™-compatibel is. Individuele TOUGH CASES kunnen aan elkaar worden geklikt voor eenvoudig transport. Standaard meegeleverd * Deze 8 Delige Set bevat de volgende maten: 12, 16, 18, 20, 22, 25, 28 en 32mm.

Conditie: Nieuw

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop