x

Devine BM 100 condensator studiomicrofoon

€ 29,95

Omschrijving

Bent u op zoek naar een degelijke studio condensatormicrofoon voor een redelijke prijs? De Devine BM-100 is hiervoor een uitstekende keuze. Deze microfoon is voorzien van een stevige metalen behuizing en een flink frequentiebereik. Het cardioïde-polar patroon zorgt ervoor dat bijgeluiden als het ware 'genegeerd' worden. U kunt met deze microfoon zowel stemgeluid opnemen als instrumenten. De BM-100 wordt geleverd inclusief shock mount met 5/8 inch (female) schroefdraad aansluiting). U sluit deze microfoon aan met een simpele, 3-polige XLR kabel (met tenminste één female uitgang).

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Devine BM 100
XLR Kabel
Handleiding
Shockmount met 5/8 inch (female) schroefdraad
Doos

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop