x

Denver DAB-33 Black Radio

€ 14,95

Omschrijving

Met de Denver DAB-33 is het geluid van de radio helder en storingsvrij, waar je ook bent. Deze draagbare radio maakt verbinding met het digitale DAB+-signaal. Het geluid van de radio wordt puur weergegeven, waardoor het lijkt alsof je naar een cd luistert. De radio scant de ether en presenteert een lijst met beschikbare kanalen. Hierdoor hoef je niet handmatig te zoeken naar de frequentie van je favoriete radiozenders. Je gebruikt de radio draadloos met 4 AA batterijen. Zo neem je hem gemakkelijk mee naar de achtertuin, het park of de camping.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Handleiding
Doos

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop