x

Denver BTN-206 koptelefoon nieuw in doos

€ 19,95

Omschrijving

Met de Denver BTN-206 zitten er geen kabels in de weg terwijl je naar muziek luistert. Deze on ear hoofdtelefoon beschikt over Bluetooth. Hierdoor verbind je hem draadloos met een smartphone, tablet of laptop. Dankzij de ingebouwde accu geniet je 8 uur lang onafgebroken van je favoriete nummers. Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis. Dat is handig als je in stilte van muziek wilt genieten. Zo heb je minder last van het verkeer of pratende medereizigers. De oorschelpen zijn uitgerust met diverse knoppen. Hiermee pas je het volume aan of schakel je de noise cancelling in of uit.

Conditie: Nieuw

Meegeleverd:
- Oplaadkabel
- Doos

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop