x

Dell WM514 Draadloze Muis - Zwart

€ 9,95

Omschrijving

Draadloos comfort Eén lastige kabel minder: deze draadloze muis communiceert via een nano-USB-ontvanger met de PC. De ontvanger is zo compact dat u hem in de PC kunt laten zitten. Al snel zult u hem helemaal niet meer waarnemen. Uitstekend geschikt voor Windows De WK514 is compatibel met Windows Vista, 7, 8, 8.1, 10. Navigeer op eenvoudige wijze tussen de tegels van Windows 8/10 met een muiswieltje dat naar boven, beneden, links en rechts kan scrollen. Via de toetsen aan de zijkant opent u de balk met de Windows 8-charms om toegang te krijgen tot de navigatie-elementen of om tussen toepassingen te schakelen (alleen Windows 8). Comfortabele vorm Dankzij het moderne design ligt de draadloze muis van Dell niet alleen goed in de hand, maar ziet er ook mooi uit. De ergonomische vorm en de lange gebruiksduur van de 2 AA-batterijen (niet meegeleverd) maken lang en comfortabel werken met de PC of tablet mogelijk. Nauwkeurige laser-tracking Dankzij de laser kunt u deze muis op vrijwel alle oppervlakken plaatsen en altijd nauwkeurig navigeren.

Conditie: gebruikt

Meegeleverd:
Dell WM514
Nano-ontvanger (achter het batterij klepje)

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop