x

Creative D80 - Bluetooth speaker - Zwart

€ 19,95

Omschrijving

Vervang je bedrade luidsprekers door de Creative D80, een compacte draadloze luidspreker, waarbij je niet stil kunt blijven staan en die je laat genieten van muziek zoals het zou moeten: draadloos! Met draadloze Bluetooth-technologie en de ingebouwde stroomadapter hoef je alleen een netsnoer op de netvoeding aan te sluiten en je bent klaar om te rocken! Bovendien heb je geen last meer van irritante draden aan je mobiele apparaten. Laat je vrienden hardop meegenieten via de Bluetooth-functie op hun apparaat of via de aux-in-ingang voor aansluiting op andere bedrade audioapparaten.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: Adapter

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren