x

Corsair HS60 Pro Surround Gaming Headset Carbon/Black

€ 44,95

Omschrijving

Met de Corsair HS60 Pro Surround Gaming Headset geniet je van 7.1 ruimtelijke audio op een pc en stereogeluid op elk ander platform. Wanneer je Fornite op je pc speelt, zorgt 7.1 surround sound ervoor dat je precies hoort waar je tegenstanders vandaan komen. Via een 3,5 mm aansluiting sluit je de headset aan op alle gaming platformen die dit ondersteunen. Via de microfoon communiceer je tijdens het gamen met je vrienden via Discord. Het is een flexibele microfoon die in alle richtingen buigt. Je zet de microfoon dicht bij je mond zodat je je tegenstanders luid en duidelijk hoort. Als je niet wilt dat je tegenstanders je horen, zet je de microfoon eenvoudig uit met de mute-knop. Gebruik het volumewiel om het volume in de game hoger te zetten.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: nvt

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop