x

Conran Audio Speaker Dock

€ 39,95

Omschrijving

Naast de mogelijkheid om muziek af te spelen van fysiek gedockte iPods en iPhones (met de originele 30-pins Apple-connector), kan het Conran Audio Speaker Dock ook 'draadloze audio' afspelen. U kunt draadloos muziek streamen door de kamer naar het dock vanaf uw iPhone, iPod touch, iPad of MacBook, evenals andere Bluetooth™-compatibele smartphones, laptops en tablets.

Bovendien is de ingebouwde Bluetooth™-ontvangerchip van het Conran Audio Speaker Dock compatibel met 'apt-X', de nieuwe high-performance audiocoderingstechnologie die cd-kwaliteit stereo over volledige bandbreedte via Bluetooth™-verbindingen verzendt. 'apt-X' is hard op weg om de volgende 'must have' technologiefunctie te worden in high-end consumentenaudioapparaten met vooraf geïnstalleerde of dongle-enabled Bluetooth™ Stereo-mogelijkheden.

Het Conran Audio Speaker Dock beschikt over zes vooraf ingestelde audio-egalisatie-instellingen om de prestaties te optimaliseren voor verschillende soorten en maten kamers. Deze zijn door de gebruiker te selecteren via de afstandsbediening. Uiteraard kunnen ook andere muziekbronnen met audio-uitgangen, zoals radio's, cd- en mp3-spelers, worden afgespeeld via het Conran-dock via de 3,5 mm aux-ingang.

Toonaangevende audioprestaties, ontwikkeld door het bekroonde Q Acoustics-ontwerpteam
Geoptimaliseerde geluidsinstellingen voor verschillende kamertypes
Stream muziek draadloos vanaf iPhone, iPod touch, iPad en Bluetooth™-compatibele smartphones, tablets en laptops
Nieuwe 'apt-X' Bluetooth™-streamingtechnologie voor geluid van optimale kwaliteit van 'apt-X'-compatibele apparaten
Dock draait om zowel horizontale als verticale bediening mogelijk te maken om de zichtbaarheid van het menu te verbeteren
Afstandsbediening bevindt zich aan de zijkant van het dock
Aux-ingang om andere muziekbronnen aan te sluiten

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Afstandsbediening
Netsnoer

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop