x

Canton Movie 85 CX 5.1 Surround Speaker Set

€ 79,95

Omschrijving

Met deze Canton Movie 85 CX 5.1 surround speaker set lijkt fictie werkelijkheid te worden. Ondanks hun kleine formaat produceren de satelieten (9 x 9 x 10 cm), de center (19,5 x 9 x 10 cm) en surroundspeakers (9 x 9 x 10 cm) met hun gesloten 2-weg ontwerp een verbazingwekkend levendig geluid. Allen bestrijken ze een frequentiebereik van 120 tot 25000 Hz. En met elk een vermogen van 100 Watt komt hun dynamische enthousiastme helemaal goed tot uitdrukking. De luidsprekers in de satelieten en centerspeaker vormen een combinatie van een 80mm woofer met aluminium afwerking en een 15 mm tweeter. Bij de satelieten en surroundspeakers is de Coax-techniek toegepast. Daarbij is de tweeter op een brug in het midden voor de woofer geplaatst. Het maakt bovendien geen donder uit welk genre je voorkeur heeft op het gebied van film of muziek, want de actieve subwoofer van de Canton Movie 85 CX set voorziet het allemaal van een stevige bass fundering. Een frequentiebereik van 38-140 Hz zorgt voor een zeer realistische beleving van de diepste tonen en het bas-niveau en de overgangsfrequentie zijn flexibel te regelen tussen de 80 en 140 Hz. De interne versterker stuurt de 165 mm driver aan met 100 watt en produceert een punch die vooral populair is bij Hollywood-blockbusters voor een maximale authenticiteit en knetterende spanning. Alle luidsprekers zijn uiteraard magnetisch afgeschermd om te voorkomen dat andere signalen storing op je knallende geluid geven. Het eenvoudige en onopvallende design maken de set helemaal compleet.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: nvt

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop