x

Canon IXUS 970 IS

€ 29,95

Omschrijving

Met de IXUS 970 IS heeft Canon weer een waar kunstwerkje afgeleverd. Dit felle stijlicoon wordt aangedreven door de DIGIC III-processor. Deze beeldverwerker knalt met overtuiging de beelden op de gevoelige plaat. Hij is ook verantwoordelijk voor de Noise Reduction Technology. Zelfs bij de hoogste ISO-waarde behoudt uw beeld zijn kwalteit. De resolutie van de IXUS 970 IS is omhoog getild naar 10 megapixels. Meer heeft u ook niet nodig om haarscherpe foto's te schieten. Tover de mooiste resultaten op uw 2,5'' PureColor LCD II-scherm en deel ze direct met anderen. De grote kijkhoek geeft vanuit elke hoek een heldere blik op de zaak. In dit LCD-scherm kunt u ook de compositie bepalen. De optische zoeker maakt het mogelijk om vanuit moeilijke posities een duidelijk overzicht van de situatie te krijgen.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
-

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren