x

Canon EOS 450D Body

€89,95

Omschrijving

De EOS 450D is precies wat u van Canon verwacht en oh zo veel meer. Het eerste wat opvalt is de herindeling van de camera. Er is namelijk ruimte gemaakt voor het enorme 3 inch LCD-scherm met Live View mode. Dit maakt het veel gemakkelijker om vanuit moeilijke hoeken te fotograferen. Nooit meer schuiven door de modder, of hoog op de schouders. Niet alleen de beelden zijn live, maar ook het AF-systeem en het histogram krijgt u direct in kraakheldere kleuren te zien.
Conditie: gebruikt (goede staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 0,00

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop