x

Bosch PST 1000 PEL Decoupeerzaag

€ 69,95

Omschrijving

De decoupeerzaag PST 1000 PEL is de veelzijdige keus voor nauwkeurige resultaten bij een groot aantal uitdagende klussen. Kies de beste zaagsnelheid voor elk specifiek materiaal met de instelling van het aantal zaagbewegingen. Met de aluminium voetplaat zijn zonder gereedschap instellingen mogelijk voor gecontroleerd zagen onder hoek. Geleide ondersteuning bij het recht zagen is eenvoudig door een meegeleverde parallelgeleider. Deze decoupeerzaag is de veelzijdige keus voor zagen in hout en staal tot maximaal 100 mm. Profiteer van snel wisselen van het zaagblad met één hand dankzij het SDS-systeem.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Geleider
Zaagblad
Koffer

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop