x

Bosch PLL5 Laser Waterpas

€ 24,95

Omschrijving

Het meetgereedschap is bestemd voor het bepalen en aangeven van nauwkeurig horizontale en verticale lijnen. Het is bovendien geschikt voor het controleren van loodlijnen en een horizontaal hoogteverloop respectievelijk horziontale oppervlakken. Laserlijn tot 5 meter werkbereik. Praktisch gebruik als lasernivelleerinstrument of als normale waterpas,- exacte positionering van de laser door fijnafstelling op de wandhouder,- horizontale, verticale of diagonale laserlijnen,- hoogwaardige, heldere 635 Nm laserdiode voor een goed zichtbare laserlijn. Werkt op twee batterijen 2 x 1,5 V LR03 (AAA),riemclip. Wordt geleverd inclusief wandhouder.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: Wandhouder

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop