x

Blinx - The Time Sweeper (Xbox)

€ 12,95

Omschrijving

Blinx - The Time Sweeper is een zeer innovatieve platform game met een koddig kat in de hoofdrol. Blinx - met Xbox groene ogen - kan tijd alterneren waarbij de speelomgeving, diens vijanden en ostakels letterlijk kan worden stopgezet, teruggespoeld, vooruit kan worden gespoeld of vertraagd. Zo kun je de tijd dus naar je hand zetten en vijanden te slim af zijn. Dreig je in een ravijn te vallen of door een vloer te zakken, dan druk je snel op pause, spel je de evenementen terug en kies je een andere route. Eindelijk weer eens een originele game.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Handleiding

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop