x

Blaupunkt BLP3655 Speaker

€ 14,95

Omschrijving

Op zoek naar een draagbare luidspreker die een kwalitatief hoogwaardig geluid weet voort te brengen? Dan is deze Blaupunkt BLP3610 iets voor jou! Deze Bluetooth luidspreker met USB- en AUX-ingang en ruimte voor een Micro-SD tot 32 GB beschikt over een subwoofer. Dat is een luidspreker die speciaal ontworpen is voor het weergeven van lage tot zeer lage tonen. Daar waar andere speakers vaak moeite hebben het hele bereik aan muziektonen weer te geven, realiseert deze Blaupunkt BLP3610 dat met de grootste zuiverheid. Zelfs de laagste tonen worden niet verstoord door ruis. Hij heeft een frequentiebereik van 120 Hz – 20 kHz.

Conditie: zo goed als nieuw (goede staat, geen gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: USB-Oplaadkabel

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop