x

Black+Decker KW900E-QS Bovenvrees

€ 49,95

Omschrijving

Doordat het toerental van de Black en Decker KW900E-QS variabel instelbaar is tussen de 8000 en de 28000 toeren per minuut, heeft deze 1200 watt bovenfrees een breed toepassingsbereik. Je freest tot een maximale diepte van 55 millimeter, wat genoeg is voor de meest gangbare freesklussen in en om het huis. Daarnaast geeft de variabele snelheid je een betere controle en voorkom je verbranding van het te bewerken materiaal. De KW900E-QS is voorzien van grote zijhandgrepen met softgrip, waardoor hij bovendien erg fijn in de hand ligt.

Conditie: gebruikt (redelijke staat, lichte gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Diverse Frezen
Geleider
Koffer

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop