x

Behringer V-Tone GMX212 gitaarcombo

€129,95

Omschrijving

De tweemaal 60 Watt GMX212 is de perfecte versterker voor de gitarist die keuze in toon wil hebben. U kunt namelijk kiezen uit drie versterkersimulaties. Tweed biedt het gevoelige, blues-achtige geluid van vintage jaren '50 versterkers. British biedt u het harde geluid van de Britse rock uit 1960. Calif biedt u de neutrale, heldere tonen van de beroemde versterkers van de Amerikaanse westkust.

U kunt elk van deze modi combineren met drie luidsprekersimulaties: UK simuleert viermaal 12 inch luidsprekers in een gesloten cabinet; US simuleert tweemaal 12 inch speakers in een open behuizing, en FLAT is een speciale instelling, ontworpen voor de 8 inch speaker in de GMX212.

U kunt kiezen uit Clean, Hi Gain of Hot gain om van helder naar overdrive te gaan, en u kunt daarna één van de 99 digitale effectpresets er aan toevoegen voor een uniek geluid. Er is zelfs een onboard tuner! De Dynamizer circuits vangen elke nuance op als u speelt, zodat u een warm, buizenachtige compressie aan uw geluid toevoegt.

De GMX212 voert een uitgebreid achterpaneel voor nóg mer geluidsroutingmogelijkheden. Hier zit een luidsprekeruitgang zodat u nog een extra luidsprekercabinet kunt toevoegen, een hoofdtelefoonuitgang met speakersimulatie, een aanpasbare AUX ingang voor apparaten zoals drummachines en een RCA ingang zodat u met een CD speler kunt meespelen. Er zijn stereo RCA en line uitgangen met luidsprekersimulatie voor directe opnames. Een extra 6,3 mm jack verbindt de gitaarversterker met externe effectapparaten. U kunt een MIDI controller in de MIDI ingang van de GMX 212 prikken voor nog meer controle over de onboard effecten.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:

  • Netsnoer
  • Pedaal

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 0,00

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop