x

Behringer v-amp 2 met footswitch

€ 59,95

Omschrijving

De V-AMP 2 is gebaseerd op state-of-the-art amp modeling technologie, zodat u assortimentt een breed scala aan realistische amp geluiden zonder het gedoe van het miking van een versterker. Te dien einde heeft de V-AMP-2 nu tweemaal zoveel amp modellen voor 32 totale, plus onze 15 oorspronkelijke speaker simulaties, die kunnen worden geselecteerd en geactiveerd onafhankelijk van de amp modellen. Lees verder: u zult zien waarom de V-AMP 2 is geschikt voor veel meer dan gewoon thuis opname of oefen toepassingen.

Voor extra toon-shaping macht biedt de V-AMP 2 een 24-Bit studio-kwaliteit stereo-effecten eenheid met een indrukwekkende selectie van speciaal ontwikkelde, geweldig klinkende algoritmen, waaronder chorus, tremolo, compressie, noise gate, vertraging en veel meer, plus verschillende combinaties. A afzonderlijke handmatig of MIDI-controleerbaar wah-wah effect en 9 stereo reverb typen zijn beschikbaar in combinatie met enige andere effect, amp of speaker instelling. Daarnaast zijn 2 effecten parameters nu direct toegankelijk.

U nog steeds een geïntegreerde chromatische tuner, een tap tempo functie voor real-time aanpassing van van het effect parameter speed, een verstelbare stereo aux ingang, een stereo line uitgang met speaker simulatie, een effectieve 3-band EQ met afhankelijke kenmerken van de amp-model, een master volumecontrole en een instelbare hoofdtelefoon uitgang. Plus een MIDI-interface voor real-time afstaandersbediening en automatisering, overdracht van gegevens en toegang tot extra parameters, en 125 intern voorinstellingen, georganiseerd in 25 banken en met 50 voorinstellingen door gerenommeerde gitaristen.

Bovendien, buis de V-AMP 2 functies vijf praktische configuratie modes voor verschillende toepassingen en een aanwezigheid besturingselement dat de negatieve feedback van simuleert versterkers. Plus een nieuwe preamp bypass functie die u toelaat om de V-AMP 2 gebruiken als een eenheid van stereo-effecten en dramatisch verbeterde gate en lawaai vermindering circuits voor betere geluidskwaliteit en een indrukwekkende signal-to-noise verhouding van 90 dB.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Draagtas
Footswitch
Stroomadapter

Garantie: 3 maanden

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop