x

Behringer A500 Versterker

€ 149,95

Omschrijving

De Behringer A500 is een krachtpatser die voornamelijk voor studio- en thuisgebruik wordt ingezet. Bij grotere PA-systemen wordt het geluid van lawaaiige ventilatoren al gauw overstemd door de dijk van geluid die van de luidsprekers af komt, maar in een thuis-situatie is dit vaak niet het geval.

Daarom heeft deze A500 convectiekoeling zodat hij geen herrie maakt, maar nog steeds wel een behoorlijk vermogen kan leveren. Zo presteert hij het om tweemaal 300 Watt op 4 Ohm te leveren, ideaal voor een stel luidsprekers die achtergrondmuziek moeten weergeven, of voor thuisgebruik waar u regelmatig muziek draait.

Hoge kwaliteit componenten en een strakke lay-out maken hem alleen nog maar aantrekkelijker. De twee draaiknoppen op de voorzijde zijn duidelijk en groot aanwezig, het speciaal vormgegeven dB-display geeft een retro look aan het geheel. Zo is deze versterker niet alleen qua specificaties interessant, maar qua uiterlijk evenveel!

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: Netsnoer

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop