x

Asus Transformer TF101 Tablet

€89,95

Omschrijving

Met een NVIDIA Tegra 2 dual-core processor onder de kap, kan de Asus Eee Pad Transformer TF101-1B071A sneller dan het licht op het web browsen, snellere response tijden en beter prestaties tijdens het multi-tasken. Een HDMI 1.3a port zorgt ervoor dat je de transformer op een HDTV en 5.1 surround sound system aan kan sluiten voor een waanzinnige multimedia experience.

Het IPS paneel gemaakt van duurzame en kras-resistant glas heeft een inkijkhoek van 178° en produceert een helderder en scherper beeld met een grotere kleurenbereik van 150% tegenover andere tablets op de markt.

Een 5MP camera op de achterkant en een 1.2MP camera op de voorkant voorziet u met de mogelijkheden om HD video op te nemen, welke afgespeeld kan worden in een 1080p resolutie. Output naar HD video voor HDTVs is ook mogelijk via de mini HDMI output port, waardoor de Transformer een waar multimedia platform wordt.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:

Garantie: 3 maanden

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 0,00

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop