x

Apple Powerbeats Pro - Zwart

€ 139,95

Omschrijving

De Beats Powerbeats Pro zijn geschikt om het beste uit jouw workout te halen. Tijdens het sporten word je niet gehinderd door een kabel met deze volledig draadloze oordopjes die je met Bluetooth verbindt. De oorhaken zijn verstelbaar en bieden daardoor meer houvast. De oortjes zijn krachtig en spatwaterbestendig. Je luistert naar sterk en vol geluid met een dynamisch bereik. Geniet van muziek met een afspeeltijd van 9 uur, zodat je ook na het sporten naar jouw favoriete muziek luistert. Op de oordopjes reguleer je alles, waardoor je je telefoon niet meer nodig hebt. Er wordt door de oortjes zelf gedetecteerd of je ze draagt, waarbij ze pauzeren bij het uitdoen van de oortjes. De Powerbeats worden geleverd met een oplaadcase met snellaadfunctie. Zo geniet je weer van jouw muziek na slechts 5 minuten opladen. Helemaal handsfree kan ook, dan maak je namelijk eenvoudig gebruik van Siri. Tot slot verbind je de oortjes eenvoudig door deze naast je iPhone, iPad of Mac te houden.

Conditie: zo goed als nieuw (zeer goede staat, geen gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Volledig draadloze Powerbeats Pro-oortjes
Oplaadcase
Oorkussentjes in vier formaten
Lightning-naar-USB-A-oplaadkabel
Beknopte handleiding
Doos

Garantie: 3 maanden

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop