x

Apart MA200CDR Mixer Versterker

€79,95

Omschrijving

APART Mengversterker 100v / 200watt met ingebouwde AM / FM-radio en CD / MP3-speler, 4 mic + 4 lijningangen, 4 uitgangszones, bel, 3-niveau prioriteit, 24V-uitgang, 24V DC / 230V-netvoeding, zwart

MA200CDR is een 200 watt 100 volt mengversterker met 4 uitgangszones met geïntegreerde AF / FM-tuner en een CD / MP3-speler. Dit professionele omroepsysteem heeft 4 gebalanceerde microfooningangen met geïntegreerde spraakfilters, oproepprioriteitsschakelaar, VOX-circuit, ingebouwd ding-dong-signaal, drie stereo- en één monolijningang op RCA-connectoren en een noodingang. Stereo lijningangen worden intern gemixt naar mono.

Met de uitgangszonekiezers aan de voorzijde van de MA200CDR kunt u een zone (zone 1 - 3) in- of uitschakelen of muziek en paging voor zone 4 in- / uitschakelen. Een ingebouwde limiter op de uitgangen beschermt uw geluidssysteem en de dynamische filters op de microfoonuitgangen dragen bij aan een hoge verstaanbaarheid.

MA200CDR heeft een gecombineerde stereo-CD in of uit RCA. Wanneer de interne CD-speler is uitgeschakeld, kunt u een externe lijnbron (CD-speler) op deze RCA's aansluiten. Wanneer de interne CD-speler is ingeschakeld, is het stereosignaal van de CD-speler hier beschikbaar. Het apparaat heeft ook netstroom- en noodstroomaansluitingen.

Deze mengversterker heeft een prioriteitssysteem met 3 niveaus waarbij de noodlijn / telefooningang aan de achterkant de hoogste prioriteit heeft. MIC1 heeft het tweede prioriteitsniveau en het derde prioriteitsniveau kan worden geactiveerd door een droog contact aan de achterkant van de versterker dat alle ingangen van de achtergrondmuziek dempt en de geïntegreerde bel activeert.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:

  • Handleiding
  • Netsnoer

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop