x

Alecto FR-20 Portofoon

€14,95

Omschrijving

Professionele 8-kanaals portofoon / 2-weg zend/ontvanger. Door een groot bereik van 3 kilometer te gebruiken voor vele doeleinden. Vergunningsvrij te gebruiken in Nederland, België, Oostenrijk, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Finland, Duitsland, Ierland, IJsland, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland, Groot Brittanië, Frankrijk, Italië en Luxemburg. Met 8 kanalen en een bereik tot 3 km.

Functies:

Roger beep

Verlicht LCD-scherm

Batterijniveau indicator

Digitale volumeregelaar

Monitorfunctie

Kanaalscanfunctie

Oproeptoon

Headset aansluiting - 2.5mm

Toetsvergrendeling. Ideaal voor gebruik bij bedrijfsterreinen, evenementen, fabriekshallen, kampeerterrein en communicatie op korte afstand.

Conditie: Nieuw

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop