x

Akai ALD1914HT - Lcd/DVD Combo - 19 inch - HD Ready

€ 29,95

Omschrijving

Met de Akai ALD1914HT heb je een televisie, een dvd-speler en een DVB-T tuner in één! Deze handige, eenvoudige oplossing bespaart veel ruimte in je huiskamer en beperkt het vereist aantal kabels tot een minimum. Geniet van televisie in HD-kwaliteit en sluit een game console, Home Cinema set of ander apparaat aan met de HDMI-interface. De Akai ALD1914HT kan naast dvd's ook cd's, XviD en mp3's afspelen en biedt je zo dus nog meer entertainment.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: Afstandsbediening

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop