x

AFI MRA01 Professional 360° Panorama Aluminum Balhoofd

€ 39,95

Omschrijving

Nauwkeurige en soepele beweging; Meerdere besturingskeuzes; Eenvoudig en handig in gebruik; Compatibel voor IOS en Android-systeem.
Veelzijdigheid: 1/4"-3/8" converteerbaar schroefgat aan de onderkant met 1/4" converting mount thread, perfecte match met statiefstandaards, monopods, statieven en andere camera-accessoires.
Panoramakop met afstandsbediening: perfect voor mobiele telefoons en camera's om panoramafoto's te maken met ingebouwde elektromotor, soepele beweging door afstandsbediening, die de camerakop automatisch 360 graden kan draaien.
Pure Metal Touch, sterk en solide: de pure aluminium rotatiebehuizing met zandstraalafwerking, die alleen al door het uiterlijk een uniek gevoel van textuur toevoegt, ultrastevig en duurzaam.
Brede compatibiliteit: met 1/4" universele schroef aan de bovenkant is de MRA01 panoramakop geschikt voor GoPro en actiecamera's van andere merken, smartphones, zakcamera's, micro-SLR-camera's en digitale camera's.

Conditie: zo goed als nieuw (zeer goede staat, geen gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Afstandsbediening
USB Kabel

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop