x

Van den HUL RCA kabels "The Name" 0.8m

€ 44,95

Omschrijving

De Van den Hul The Name is de instap in de high-end audio interlink kabels. Een kabel die meteen beschikt over de True Transmission technologie, een hybride ontwerp, halogeenvrij. The Name is een betaalbare kabel van zeer hoge kwaliteit die alle functies van hoge kwaliteit biedt die je van een Van den Hul kabel verwacht. De 75 ohm impedantie van The name maakt het een ideale kabel die in veel verschillende toepassingen kan worden gebruikt.

The Name beschikt over een dubbel afgeschermde massieve kern met puur zilver gecoate OFC geleider. Biedt jouw signalen uitstekende bescherming tegen ongewenste ruis en interferentie van de radiofrequentie van de buitenwereld en andere elektromagnetische storingen. Last but not least bieden de dichte verzilverde geleiders van The Name, evenals de robuuste en slijtvaste Hulliflex-mantel een optimale bescherming tegen chemische (corrosieve) aantasting van buitenaf en zorgen ze voor een zeer lange levensduur.

Conditie: gebruikt (getest end werkend)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop